I en travl hverdag kan vi nemt komme til at glemme hvor vigtige vi hver især er som mennesker. Vi glemmer at lytte til vores behov for at have det sjovt, for sund og nærende mad, bevægelse, afslapning, stilhed og nærvær – ikke mindst nærværet med os selv.
Vi skynder os fra job, til træning, børn der skal hentes, aftensmad de skal laves og vasketøj der skal vaskes. Og lige pludselig midt i alt det vi skal nå, har vi glemt hvordan vi trækker vejret helt ned i maven og hvordan vi mærker os selv og vores behov.

I mine behandlinger lægger jeg stor vægt på, at der er tid og ro til at uanset hvad du kommer med af udfordringer, så er der plads til at vi i fællesskab kan give det opmærksomhed. Hver eneste behandling er unik, og det er meget individuelt hvad der skal sættes fokus på.

Måske er det den spændte skulder, lænden der er låst, det tilbageholdte åndedræt, stress og uro – eller den sorg der aldrig har fået plads.
Eller noget helt andet. Vi har alle vores helt særlige historie og behov.

Har du brug for at få afspændt din krop, en rolig vejrtrækning og for at få skabt plads til dig og alle dine følelser, er du velkommen til at booke en tid – eller kontakt mig for en uforpligtende samtale, så vi i fællesskab kan finde ud af om det er min hjælp du har brug for.
Kontakt

CVR: 26614066
Nyheder

Links


Copyright 2019 - www.beritgamst.dk