Kropsterapeutisk massage
I denne behandling arbejder vi med en dybdegående massage, hvor du får mulighed for at slippe smerter, spændinger, stress og uro.

Allerførst starter vi med en lille snak om, hvad du har brug for og hvordan jeg kan hjælpe dig.
Derefter foregår behandlingen på briksen, hvor du ligger behageligt under et tæppe. Når du ligger på briksen arbejder jeg – i samarbejde med dig og din vejrtrækning – på at løsne din krop ved hjælp af pulserende massage, akupressur og stimulering af meridianbaner.

Nogle tryk kan forekomme smertefulde, men jeg guider dig til at slippe smerten og muskelspændet ved hjælp af din vejrtrækning, og bagefter kan du mærke at din krop giver slip og føles mere fri. 

Behandlingen afsluttes med en let oliemassage. I dag er mange af os tilbøjelige til overvejende at være i vores tanker og hoved. Samtidig kan vi nemt have udviklet en distance til vores krop.
 
Under behandlingen vil du gennem din vejrtrækning mærke, at du kommer mere i kontakt med din krop. At din vejrtrækning bliver dybere og roligere, og du vil opleve en frihed efterhånden som nervesystemet falder til ro og hovedet får et frikvarter.
Kontakt

CVR: 26614066
Nyheder

Links


Copyright 2019 - www.beritgamst.dk