Hvem er vi
Mit navn er Berit Gamst, og jeg er den ene halvdel af Bevidst Kropstræning. Siden 1999 har jeg været selvstændig som massør, og senere også som kropsterapeut og stresscoach. Sideløbende har jeg de sidste cirka 25 år været instruktør i Columna Gymnastik Stouby/Hornsyld.
Både som behandler og instruktør, har jeg igennem årene været på mange forskellige kurser, der har handlet om kroppen og dens funktioner. Kroppen har altid interesseret mig, og jeg synes det er super spændende at opleve hvordan en krop kan gå fra at være fastlåst og stiv med smerter og ubehag - til at blive smidig, stærk og med overskud.

Den anden halvdel er Søren Gade og han er min bedre halvdel både her og privat. Søren tager sig af alt der hedder hjemmeside, simplero, økonomi og diverse tekniske udfordringer. I sit daglige virke er han lokomotivfører, og har altid været en nørd når det kommer til teknologi og problemløsning.
Som fysisk træning vil han helst holde sig til motionen mellem de 18 huller på en golfbane, men kan også godt mærke nødvendigheden af at lave forskellige øvelser og træning udover golfrunderne.
Kontakt

CVR: 26614066

Copyright 2019 - www.beritgamst.dk