Om Berit Gamst
Det er min erfaring at kemien mellem terapeut og klient er det allevigtigste, for at et godt samarbejde kan opstå.

Derfor vil jeg gerne komme med en ganske uformel præsentation af mig selv, så du kan mærke ind i, om vi måske kan være et match.

Min liv som selvstændig kropsbehandler startede tilbage i 1999, hvor jeg var ansat som servicemedarbejder på Vejle Postkontor.

At sidde ved kassen og betjene kunder var en kæmpe fornøjelse, og jeg var super glad for at være en del af en stor arbejdsplads med et godt fællesskab.

Men noget andet trak i mig, og jeg tog orlov 2 måneder for at uddanne mig til massør. Tanken var egentlig at jeg skulle tilbage til postkontoret på deltid, men jeg valgte at stoppe helt. Men tænker tilbage på min tid der med stor taknemmelighed.

I november 1999 sprang jeg ud som selvstændig massør, med klinik i Horsens. Godt bakket op af mine forældre. For ikke at springe helt uden livrem og seler, fik jeg et job som pædagogmedhjælper i Naturbørnehaven I Stouby. Et job som var inspirerende og udviklende, og også en tid jeg oplevede som meget værdifuld, da det gav mig et indblik i hvad det vil sige at være en børnefamilie, og hvilke udfordringer og glæder det bringer med sig.

Efter 3 år i børnehaven havde jeg efterhånden fået så travlt med mine behandlinger, at jeg valgte at stoppe, og fuldt og helt koncentrere mig om klinikken.Så gik der stille og roligt 17 -18 år hvor jeg undervejs flyttede klinikken til Hedensted, hvor jeg har haft nogle fantastiske år i et lokale hos Kiropraktisk Klinik.

I foråret 2017 startede jeg på en kropsterapeutisk uddannelse hos Totum i Århus. En spændende og udviklende uddannelse – ikke mindst fordi jeg selv gik helt ned med stress undervejs i forløbet, og på den måde fik mulighed for at opleve hvordan den form for behandling kunne afhjælpe stress.

Med stor taknemmelighed bestod jeg eksamen til kropsterapeut et år senere, og kunne stille og roligt starte op med at behandle igen efter min sygemelding.

Men der var stadig noget der trak. Jeg kunne mærke at jeg havde lyst til at fordybe og udvikle mig mere indenfor det terapeutiske område. Så i efteråret 2018 startede jeg på en 2-årig uddannelse som Integrativ coach – og terapeut hos Life Academy i Århus. Det har i den grad udvidet min horisont. Både i forhold til mig selv og min personlige udvikling, men i den grad også i forhold til mine behandlinger. Kombinationen med at kunne arbejde med både det fysiske og det følelsesmæssige – og sammenhængene mellem de to – har fået min passion for at kunne hjælpe andre mennesker til at folde sig helt ud – i et liv uden smerter og begrænsninger.
Kontakt

CVR: 26614066
Nyheder

Links


Copyright 2019 - www.beritgamst.dk