Kropsbehandling
Sessionen starter med en samtale om, hvad det er for en udfordring du gerne vil have hjælp til. Du vil blive guidet ned i kroppen, og der kan vi i fællesskab stille skarpt på, hvad du bærer rundt på af følelsesmæssige ubalancer, som du måske ikke er bevidst om. 

Det du kommer med, kan være et fysisk ubehag som smerte eller spændinger. Eller at der er noget i dit liv der ikke fungere, og som du gerne vil finde ressourcerne til at kunne give slip på eller rumme på en kærlig måde, så du kan komme videre i livet med lethed og glæde.

Sessionen fortsætter på behandlerbriksen, hvor vi med tryk, healing og blide pulseringer, hjælper kroppen og sindet til at slippe uhensigtsmæssige følelser og spændinger. I denne del af behandlingen, vil vi også rette focus mod hvad det er for en historie din krop gemmer på. Hvor de forskellige spændinger sidder, fortæller noget om hvad dine følelsesmæssige udfordringer kan være.

Det vil undervejs være focus på vejrtrækningen. Gennem dit  åndedræt vil du opleve, at kommer bedre i kontakt til dig selv, men også at det skaber ro både i krop og sind.
Kontakt

CVR: 26614066
Nyheder

Links


Copyright 2019 - www.beritgamst.dk